Μεσοθεραπεία

Λαμπερή, σφριγηλή επιδερμίδα “εκ των έσω”!

Ενέσιμη μεσοθεραπεία

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη θεραπεία που αποκαθιστά τη λάμψη και το σφρίγος της επιδερμίδας.  Γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη απήχηση λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της, αλλά και επειδή καλύπτει περιοχές που θεωρούνται πιο δύσκολες, όπως ο λαιμός και το ντεκολτέ.

Κατά τη μεσοθεραπεία, διοχετεύουμε υαλουρονικό, βιταμίνες, αμινοξέα, συσφικτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες στο μεσαίο στρώμα του δέρματος [δηλαδή στο χόριο], με αποτέλεσμα την ανανέωση του δέρματος και την ενεργοποίηση της φυσικής διαδικασίας παραγωγής κολλαγόνου του ίδιου του οργανισμού.

Οι άριστα καταρτισμένοι και έμπειροι αισθητικοί των Laser Concept θα αξιολογήσουν την περίπτωσή σας και θα σας προτείνουν την προσέγγιση που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς, για να απολαύσετε κι εσείς τα ευεργετικά οφέλη της μεσοθεραπείας.

Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο

  • dzΜαρούσι
  • mdΚηφισιά
  • mdΚολωνάκι

Στα κέντρα αισθητικής δερματολογίας DZ & MD Laser Concept ρίχνουμε πάντα μια διπλή ματιά πάνω στο δέρμα, έχοντας πρωτίστως ως γνώμονα την υγεία του ασθενούς και κατά δεύτερο λόγο την αισθητική, προσφέροντας έτσι μια σύγχρονη ολοκληρωμένη πρόληψη και αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά το δέρμα σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Image
Image
Image