Θεραπεία σύσφιξης με Ραδιοσυχνότητες

Ορατή σύσφιξη προσώπου & σώματος σε λίγες συνεδρίες!

Με την πρωτοποριακή μέθοδο των Ραδιοσυχνοτήτων

Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη, ενώ είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο.

Είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο χόριο, καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα.

Αποτελεί ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για τη σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς χρόνο αποκατάστασης. Είναι μη χειρουργική μέθοδος που ενδείκνυται για τη δραστική αντιμετώπιση της τοπικής εναπόθεσης λίπους, κυτταρίτιδας, χαλάρωσης προσώπου και σώματος.

Γνωρίστε κι εσείς τα μοναδικά οφέλη της θεραπείας Ραδιοσυχνοτήτων στα Laser Concept.

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα, ανάλογα με την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής. Είναι πολύ σύνηθες τα αποτελέσματα να γίνονται άμεσα ορατά, με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες, ακόμα και μετά το πέρας όλων των συνεδριών.

Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο

  • dzΜαρούσι

Στα κέντρα αισθητικής δερματολογίας DZ & MD Laser Concept ρίχνουμε πάντα μια διπλή ματιά πάνω στο δέρμα, έχοντας πρωτίστως ως γνώμονα την υγεία του ασθενούς και κατά δεύτερο λόγο την αισθητική, προσφέροντας έτσι μια σύγχρονη ολοκληρωμένη πρόληψη και αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά το δέρμα σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Image
Image
Image