Καθαρισμός

Αναδείξτε το πιο λαμπερό και νεανικό σας πρόσωπο!

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Για να διασφαλίσετε την υγιή όψη της επιδερμίδας σας, χρειάζεστε ανά διαστήματα έναν βαθύ καθαρισμό, ο οποίος θα απομακρύνει τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα, καταπολεμώντας τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα του δέρματος.

Γιατί είναι απαραίτητος

Ο πιο βασικός παράγοντας που διαταράσσει την ισορροπία του επιδερμικού ιστού είναι η υπερέκκριση σμήγματος, το οποίο εγκλωβισμένο μέσα στους πόρους μας, αναπτύσσει βακτηρίδια και δημιουργεί μαύρα στίγματα, σπυράκια, κύστες και ακμή.

Ο βαθύς καθαρισμός απομακρύνει από την επιδερμίδα τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα, οξυγονώνοντας το δέρμα και αποτελώντας ένα πολύ σημαντικό στάδιο για την επιτυχία επόμενων θεραπειών όπως οι θεραπείες αντιγήρανσης.

Όλοι αξίζουμε ένα πρόσωπο που λάμπει

Στα Laser Concept ο βαθύς καθαρισμός γίνεται πάντοτε με εξειδικευμένο και εξατομικευμένο τρόπο. Διαρκεί 1 με 1,5 ώρα, ανάλογα πάντα με τον τύπο του δέρματος και τον βαθμό του προβλήματος που παρουσιάζει. Μπορεί να γίνει ανεξαρτήτως ηλικίας και ασφαλώς δεν αφορά αποκλειστικά γυναίκες, καθώς τα τελευταία χρόνια και οι άνδρες έχουν μπει δυναμικά στο χώρο της αισθητικής και της περιποίησης.

Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο

  • dzΜαρούσι
  • mdΚηφισιά
  • mdΚολωνάκι

Στα κέντρα αισθητικής δερματολογίας DZ & MD Laser Concept ρίχνουμε πάντα μια διπλή ματιά πάνω στο δέρμα, έχοντας πρωτίστως ως γνώμονα την υγεία του ασθενούς και κατά δεύτερο λόγο την αισθητική, προσφέροντας έτσι μια σύγχρονη ολοκληρωμένη πρόληψη και αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά το δέρμα σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Image
Image
Image