Ευρυαγγείες - Αιμαγγειώματα

Ευρυαγγείες και αιμαγγειώματα γίνονται παρελθόν!

Εξατομικευμένη θεραπεία ευρυαγγειών

Ως ευρυαγγείες χαρακτηρίζονται τα κόκκινα ή μωβ αιμοφόρα αγγεία που είναι ορατά στο πρόσωπο ή και το σώμα μας και μπορούν να υπάρξουν μεμονωμένα ή και σε ομάδες. Πολλοί τις αποκαλούν “σπασμένες φλέβες”. Τα αίτια που τις δημιουργούν ποικίλλουν από την απλή κληρονομικότητα και ιδιοσυγκρασία έως και την έκφραση μιας υποκείμενης νόσου.

Η αντιμετώπισή τους γίνεται με χρήση αγγειακών laser σε συνδυασμό με συντηρητικές μεθόδους, έχοντας όμως πάντα αυστηρά ιατρική προσέγγιση, με την κατάλληλη συμβουλευτική για κάθε περίπτωση.

Εύκολη και γρήγορη αφαίρεση αιμαγγειωμάτων

Τα «κόκκινα σημάδια» ή «κόκκινες ελίτσες» έχουν να κάνουν με αγγειακές αλλοιώσεις στο δέρμα μας που μπορεί να υπάρχουν ήδη από τη γέννησή μας (αιμαγγειώματα, αγγειοδυσπλασίες)  ή να προκύψουν στη διάρκεια της ζωής μας, στα πλαίσια της κληρονομικότητά μας. Η αφαίρεσή τους για αισθητικούς σκοπούς είναι πλέον αρκετά αποτελεσματική και εύκολη με τη χρήση των laser τελευταίας τεχνολογίας, όμως – όπως και στις καφέ βλάβες – η εξέταση από τον ειδικό ενδέχεται να αποκαλύψει και άλλου είδους δερματικές αλλοιώσεις που μπορεί να κριθούν επικίνδυνες για την υγεία του δέρματος.

Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο

  • mdΚολωνάκι

Στα κέντρα αισθητικής δερματολογίας DZ & MD Laser Concept ρίχνουμε πάντα μια διπλή ματιά πάνω στο δέρμα, έχοντας πρωτίστως ως γνώμονα την υγεία του ασθενούς και κατά δεύτερο λόγο την αισθητική, προσφέροντας έτσι μια σύγχρονη ολοκληρωμένη πρόληψη και αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά το δέρμα σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Image
Image
Image