Αποτρίχωση

Η ανεπιθύμητη τριχοφυία γίνεται παρελθόν.
Εύκολα, επιστημονικά, με ασφάλεια!

Αποτρίχωση με laser τελευταίας τεχνολογίας

Η αποτρίχωση με laser είναι επιστημονικά αποδεκτή σε παγκόσμια κλίμακα τα τελευταία 20 χρόνια.

Στα Laser Concept χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας laser και τους πλέον καθιερωμένους και ασφαλείς τύπους θεραπείας, οι οποίοι είναι:

  • Laser Alexandrite
  • Laser diode
  • ND:Yag

Πώς λειτουργεί

Η αποτρίχωση με laser βασίζεται στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, που επιτρέπει την επιλεκτική στόχευση κάποιων δομών εντός του δέρματος χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Έτσι μπορεί η ακτίνα του laser, που εκπέμπει κατά κύριο λόγο στο ορατό φάσμα του φωτός, να καταστρέψει σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα κάποιον επιλεγμένο στόχο, στην προκειμένη περίπτωση την τρίχα που διαφέρει χρωματικά από το δέρμα, αφήνοντας άθικτο το τελευταίο.

Η πλέον ασφαλής μέθοδος

Η ακτινοβολία του laser δεν είναι επικίνδυνη όπως άλλες ακτινοβολίες, π.χ. οι ιονίζουσες, αλλά ούτε και προκαλεί μετάλλαξη στο γενετικό υλικό των κυττάρων όπως η έντονη υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου. Παρόλα αυτά η διαδικασία προϋποθέτει εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στο χειρισμό των μηχανημάτων laser, καθώς και την κατάλληλη επιστημονική - ιατρική καθοδήγηση των ασθενών που προσφέρουμε στα Laser Concept.

Συνδυασμός Αλεξανδρίτη - Διοδικού

Η πιο δημοφιλής μέθοδος αποτρίχωσης τα τελευταία χρόνια είναι το laser. Το laser Αλεξανδρίτη είναι σαφώς το πιο διαδεδομένο, ωστόσο το Διοδικό laser έχει κερδίσει έδαφος κι όχι άδικα.

Στα κέντρα μας δημιουργούμε ατομικά πρωτόκολλα με στόχο την ιδανικότερη τεχνολογία για τον τύπο του δέρματος σας καθώς και της τριχοφυΐας σας!

Συνδυασμός τεχνολογιών για ένα άριστο αποτέλεσμα! Επισκεφτείτε μας, ρωτήστε μας, εμπιστευτείτε μας!

Το Διοδικό laser εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810 nm, μεγαλύτερο δηλαδή από όσο εκπέμπει ο Αλεξανδρίτης (755 nm) και αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη διείσδυση στο δέρμα χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί, ενώ παράλληλα αποφεύγεται η μελανίνη. Αυτό μεταφράζεται ως καλύτερη αποτελεσματικότητα ακόμα και για τις πιο σκούρες επιδερμίδες, ενώ δεν περιορίζει την εφαρμογή του τους καλοκαιρινούς μήνες. Αντίθετα, ο Αλεξανδρίτης έχει καλύτερα αποτελέσματα στα ανοιχτόχρωμα δέρματα και η εφαρμογή του αντενδείκνυται τις περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του Διοδικού, μπορούμε επίσης να προσθέσουμε το γεγονός ότι αυτό το laser σαρώνει μεγάλες περιοχές σε λιγότερο χρόνο, οπότε και κάνει την αποτρίχωση ταχύτατη. Επίσης κατόπιν κλινικών μελετών αποδείχθηκε ότι η εφαρμογή Διοδικού laser έχει μειωμένη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με τον Αλεξανδρίτη και δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας. Συνοπτικά και οι δύο τύποι laser έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ωστόσο το Διοδικό laser αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους:

  • έχουν σκουρόχρωμη επιδερμίδα ή απλά αγαπούν την έκθεση στο φως του ήλιου
  • έχουν ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα και θέλουν η αποτρίχωσή τους να είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς ερεθισμούς

Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο

  • dzΜαρούσι
  • mdΚηφισιά
  • mdΚολωνάκι

Στα κέντρα αισθητικής δερματολογίας DZ & MD Laser Concept ρίχνουμε πάντα μια διπλή ματιά πάνω στο δέρμα, έχοντας πρωτίστως ως γνώμονα την υγεία του ασθενούς και κατά δεύτερο λόγο την αισθητική, προσφέροντας έτσι μια σύγχρονη ολοκληρωμένη πρόληψη και αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά το δέρμα σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Image
Image
Image