Αποτρίχωση

Η ανεπιθύμητη τριχοφυία γίνεται παρελθόν.
Εύκολα, επιστημονικά, με ασφάλεια!

Αποτρίχωση με laser τελευταίας τεχνολογίας

Η αποτρίχωση με laser είναι επιστημονικά αποδεκτή σε παγκόσμια κλίμακα τα τελευταία 20 χρόνια.

Στα Laser Concept χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας laser και τους πλέον καθιερωμένους και ασφαλείς τύπους θεραπείας, οι οποίοι είναι:

  • Laser Alexandrite
  • Laser diode
  • ND:Yag

Πώς λειτουργεί

Η αποτρίχωση με laser βασίζεται στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, που επιτρέπει την επιλεκτική στόχευση κάποιων δομών εντός του δέρματος χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Έτσι μπορεί η ακτίνα του laser, που εκπέμπει κατά κύριο λόγο στο ορατό φάσμα του φωτός, να καταστρέψει σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα κάποιον επιλεγμένο στόχο, στην προκειμένη περίπτωση την τρίχα που διαφέρει χρωματικά από το δέρμα, αφήνοντας άθικτο το τελευταίο.

Η πλέον ασφαλής μέθοδος

Η ακτινοβολία του laser δεν είναι επικίνδυνη όπως άλλες ακτινοβολίες, π.χ. οι ιονίζουσες, αλλά ούτε και προκαλεί μετάλλαξη στο γενετικό υλικό των κυττάρων όπως η έντονη υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου. Παρόλα αυτά η διαδικασία προϋποθέτει εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στο χειρισμό των μηχανημάτων laser, καθώς και την κατάλληλη επιστημονική - ιατρική καθοδήγηση των ασθενών που προσφέρουμε στα Laser Concept.

Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο

  • dzΜαρούσι
  • mdΚολωνάκι

Στα κέντρα αισθητικής δερματολογίας DZ & MD Laser Concept ρίχνουμε πάντα μια διπλή ματιά πάνω στο δέρμα, έχοντας πρωτίστως ως γνώμονα την υγεία του ασθενούς και κατά δεύτερο λόγο την αισθητική, προσφέροντας έτσι μια σύγχρονη ολοκληρωμένη πρόληψη και αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά το δέρμα σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Image
Image