Εφηλίδες - Κηλίδες σώματος - Δυσχρωμίες

Για να μην κηλιδώνει τίποτα την εμφάνισή σας!

Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση σε λίγες μόνο συνεδρίες

Κόκκινες, καφέ, άσπρες, μαύρες εμφανίσεις πάνω στο δέρμα μου

Από τη γέννησή μας μέχρι το τέλος της ζωής μας, το δέρμα μας θα εμφανίσει διάφορους «λεκέδες» εν μέρει λείους, εν μέρει με συγκεκριμένο όγκο, ο οποίος μπορεί στην πορεία να αυξηθεί. Πολλές φορές ο τρόπος ζωής αλλά σαφέστατα και η κληρονομικότητα επηρεάζουν τον αριθμό, την ποσότητα και τον τύπο των αλλοιώσεων πάνω στο δέρμα.

Ο δερματολόγος είναι ο πλέον κατάλληλος για τον έλεγχο, την διάγνωση και την αντιμετώπιση όλων αυτών των δερματικών αλλοιώσεων. Τις περισσότερες φορές αφορμή για την  αντιμετώπισή τους μπορεί να είναι αισθητικοί λόγοι, ωστόσο δεν θα πρέπει να παραμελούμε την πρόληψη και την θεραπεία βλαβών στο δέρμα μας που απειλούν πρωτίστως την υγεία μας αλλά την ίδια τη ζωή μας.

Εφηλίδες – γεροντικές κηλίδες

Τις βλέπουμε σαν (ανοιχτούς ή σκούρους) καφέ λεκέδες του δέρματος – εξαρτάται από το αν τα σημεία είναι εκτεθειμένα στον ήλιο ή  όχι - και ο αριθμός τους, όπως και η πυκνότητα αυτών μπορεί να ενοχλεί αισθητικά τον ασθενή.

Ο δερματολόγος έχει τη δυνατότητα να εκτιμήσει την μελαγχρωματική αυτή βλάβη ως προς την επικινδυνότητά της, καθότι κάποιες από αυτές μπορεί να είναι κακοήθεις.

Η αφαίρεση τέτοιων κηλίδων για αισθητικούς λόγους μπορεί και πρέπει  να συνδυαστεί με την πρόληψη για τη προστασία της υγείας του δέρματός μας.

Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο

  • mdΚολωνάκι

Στα κέντρα αισθητικής δερματολογίας DZ & MD Laser Concept ρίχνουμε πάντα μια διπλή ματιά πάνω στο δέρμα, έχοντας πρωτίστως ως γνώμονα την υγεία του ασθενούς και κατά δεύτερο λόγο την αισθητική, προσφέροντας έτσι μια σύγχρονη ολοκληρωμένη πρόληψη και αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά το δέρμα σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Image
Image
Image