Ουλές και ραγάδες

Σβήστε τα ανεπιθύμητα σημάδια από την επιδερμίδα σας!

Θεραπεία μετεγχειρητικών ουλών και ραγάδων

Η αντιμετώπιση μετεγχειρητικών ουλών και ραγάδων μετά από εγκυμοσύνη αλλά και από απότομη μεταβολή βάρους ή ύψους είναι ένα εξαιρετικά σύνθετο και δύσκολο εγχείρημα, καθότι οι καταστάσεις αυτές είναι τις περισσότερες φορές παγιωμένες και καλούμαστε να παρέμβουμε με μη χειρουργικό τρόπο.

Αντιμετώπιση ουλών

Όσον αφορά τις ουλές, δύο είναι οι βασικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουμε. Στις λεγόμενες υπερτροφικές ουλές ή / και τα χηλοειδή, η παραγωγή ιστού είναι υπερβολική με αποτέλεσμα να έχουμε αυξημένο όγκο ουλής. Αντίθετα στις λεγόμενες ατροφικές ουλές, έχουμε έλλειμμα ή και βύθιση των ιστών με αποτέλεσμα πιο πλατιές ουλές από το αναμενόμενο ή και δημιουργία κρατήρων.

Και για τις δύο κατηγορίες εφαρμόζουμε συνδυασμό τεχνικών με τη χρήση εξειδικευμένων laser, ενέσιμων και τοπικών σκευασμάτων.

Αντιμετώπιση ραγάδων

Στις ραγάδες εφαρμόζουμε με ικανοποιητικά αποτελέσματα την τεχνική των κλασματικών laser [fractional laser], όπου σε λίγες συνεδρίες και σχεδόν ανώδυνα, πετυχαίνουμε την εξομάλυνση και συρρίκνωσή τους.

Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο

  • mdΚολωνάκι

Στα κέντρα αισθητικής δερματολογίας DZ & MD Laser Concept ρίχνουμε πάντα μια διπλή ματιά πάνω στο δέρμα, έχοντας πρωτίστως ως γνώμονα την υγεία του ασθενούς και κατά δεύτερο λόγο την αισθητική, προσφέροντας έτσι μια σύγχρονη ολοκληρωμένη πρόληψη και αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά το δέρμα σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Image
Image
Image