Λεμφικό μασάζ - Πρεσσοθεραπεία

Ευεξία, αποτοξίνωση, αντιγήρανση με λεμφικό μασάζ!

Λεμφική αποσυμφόρηση με ευεργετικά οφέλη

Τι είναι

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια επαναστατική διαδικασία η οποία αυξάνει την φλεβική και λεμφική ροή. Πρόκειται για μια τεχνική λεμφικής συμπίεσης, που στόχο έχει να  βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα και να πετύχει ταχύτερη αποτοξίνωση, με πολλαπλά οφέλη για  την υγεία και την ευεξία σας.

Ευεργετικά αποτελέσματα για εσάς:

  • Το λεμφικό μασάζ πίεσης μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα αυξάνοντας το οξυγόνο.
  • Κινητοποιεί την λέμφο και βοηθά στην αποβολή των μεταβολικών αποβλήτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και παράλληλα να βελτιώνεται η όψη του φλοιού πορτοκαλιού.
  • Διεγείρει και τονώνει τους μυς και τις αρθρώσεις, και ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς. Βοηθά στη χαλάρωση, ξεκουράζει και ανακουφίζει τους μυϊκούς σπασμούς.
    Το μασάζ διεγείρει τα ευαίσθητα σημεία των κινητικών νεύρων, ανακουφίζει από το στρες και την ένταση, δίνοντας μια αίσθηση ευεξίας.
  • Το Μασάζ αυξάνει την παροχή αίματος στο δέρμα, τρέφοντας τους ιστούς, με αποτέλεσμα την αναγέννηση των κυττάρων και την αντιγήρανση

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των αισθητικών των Laser Concept και βιώστε κι εσείς τη μοναδική αίσθηση ευεξίας της πρεσσοθεραπείας.

Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο

  • dzΜαρούσι

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Image
Image
Image